Polyquaterniums

  • Polyquaternium-1

    Polyquaternium-1

    Polyquaternium-1 mangrupikeun bahan pengawet anu aman pisan, anu nunjukkeun karacunan akut anu handap pisan dina beurit. Polyquaternium-1 rada beracun sacara lisan (LD50> 4,47 ml / l dina 40% aktip dina beurit). Polyquaternium-1 henteu ngairitasi kulit dina 40%. Produk sanés sensitizer kulit sareng sanés non-mutagenic.

  • Polyquaternium-6

    Polyquaternium-6

    Polyquaternium-6 mangrupikeun polimér dimethyl diallyl ammonium chloride. Polyquaternium-6 gampang dibubarkeun dina cai sareng henteu gampang diduruk, sareng damp koagulasi anu kuat sareng stabilitas solusi cai anu saé. Polyquaternium-6 stabil dina kisaran pH anu lega. Éta ngagaduhan kamampuan anti klorin anu saé sareng kapadetan muatan tinggi. Karakteristik ieu ngajantenkeun Polyquaternium-6 janten produk idéal dina produk perawatan rambut sareng produk perawatan kulit. Dina perumusan perawatan pribadi, Polyquaternium-6 bertindak salaku agén anti-statis, urut pilem sareng fiksasi rambut.

  • Polyquaternium-7

    Polyquaternium-7

    Polyquaternium-7 mangrupikeun senyawa amonium kuaternary anu dianggo salaku agén antistatik, fim mantan sareng fiksasi rambut, dina kosmétik sareng produk perawatan pribadi, atom nitrogén quaternary dina Polyquaternium-7 teras-terasan nyandak muatan kationik paduli pH sistem. Dina pH tinggi , ayana gugus hidroksil tiasa ngirangan kaleyuran cai biasana sanyawa amonium kuaternary. Muatan positip dina quats narik aranjeunna kana kulit sareng protéin rambut anu boga muatan anu négatip. Polyquaternium-7 nyegah atanapi ngahambat penumpukan listrik statis sareng garing ka ngawangun palapis ipis anu nyerep kana aci rambut. Polyquaternium-7 ogé ngabantosan rambut nganggo gaya na ku ngahambat kamampuan rambut pikeun nyerep Uap.

  • Polyquaternium-10

    Polyquaternium-10

    Polyquaternium-10 mangrupikeun uyah amonium kuartér polimér hidroksietil selulosa. Éta mangrupikeun agén anti-statis, pilem anu baheula sareng fiksatif. Bahan ieu seueur dianggo dina sadaya produk AC. Polyquaternium-10 diklasifikasikeun salaku Antistatik sareng Film Forming agents.

  • Polyquaternium-11

    Polyquaternium-11

    Polyquaternium-11 mangrupikeun copolymer quaternized of vinylpyrrolidone sareng dimethyl aminoethylmethacrylate,
    tindakan salaku fixative, pilem-ngabentuk sareng agén AC. Éta nyayogikeun pelinciran anu saé pikeun rambut baseuh sareng gampang di sisir sareng detangling dina rambut garing. Éta ngabentuk pilem anu jelas, henteu kaurus, kontinyu sareng ngabantosan ngawangun awak kana rambut bari ngantep éta tiasa diatur. Éta ningkatkeun raos kulit, nyayogikeun lemes nalika aplikasi sareng AC. Polyquaternium-11 disarankeun pikeun digunakeun dina mousses, gel, penyemprotan gaya, stil anyar, losion kondisioner, perawatan awak, kosmétik warna, sareng aplikasi perawatan raray.

  • Polyquaternium-11 50%

    Polyquaternium-11 50%

    Polyquaternium-11 mangrupikeun copolymer quaternized of vinylpyrrolidone sareng dimethyl aminoethylmethacrylate,
    tindakan salaku fixative, pilem-ngabentuk sareng agén AC. Éta nyayogikeun pelinciran anu saé pikeun rambut baseuh sareng gampang di sisir sareng detangling dina rambut garing. Éta ngabentuk pilem anu jelas, henteu kaurus, kontinyu sareng ngabantosan ngawangun awak kana rambut bari ngantep éta tiasa diatur. Éta ningkatkeun raos kulit, nyayogikeun lemes nalika aplikasi sareng AC. Polyquaternium-11 disarankeun pikeun digunakeun dina mousses, gel, penyemprotan gaya, stil anyar, losion kondisioner, perawatan awak, kosmétik warna, sareng aplikasi perawatan raray.

  • Polyquaternium-22

    Polyquaternium-22

    Polyquaternium-22 mangrupikeun Copolymer tina dimethyldiallyl amonium klorida sareng asam akrilik.
    Polyquaternium-22 mangrupikeun ko-polimér kationik anu tinggi anu sanggup nunjukkeun ciri anionik sareng kationik. Kolékérér ieu nunjukkeun stabilitas pH anu hadé sareng idéal pikeun dianggo salaku polimér kondisionér dina produk perawatan rambut sareng kulit. Copolymers disarankeun pikeun ningkatkeun sipat baseuh sareng garing produk perawatan rambut, sareng ningkatkeun rasa dina produk perawatan kulit.

    Polyquaternium-22 nyumbang slip, lubricity sareng kabeungharan pikeun dibentuk. Ngaronjatkeun kerentanan baseuh dina formulasi sampo sareng ogé ningkatkeun kabisa ngatur rambut. Mikeun kulit lemes, lemes pikeun kulit sareng nyayogikeun pelembab anu hadé. Paméran raos kulit saatos mandi anu saé sareng éta ngirangan ketang saatos kulit garing. Produk busa mandi kéngingkeun busa anu langkung beunghar kalayan ningkat stabilitas.
    Polyquaternium-22 digunakeun dina sampo, kondisionér, ngabodaskeun, pewarna rambut, gelombang permanén, produk gaya, krim pelembab, losion, produk mandian, produk cukur sareng sabun.

  • Polyquaternium-28

    Polyquaternium-28

    Polyquaternium-28 ngabentuk pilem anu jelas, herang anu fleksibel sareng bébas tack. Éta leyur cai, stabil pikeun hidrolisis dina low atanapi high ph (3-12), sareng cocog sareng surfaktan anionik, ogé nonionic sareng amphoteric. Sifat kationik na masihan kakuatan pikeun rambut sareng kulit, nyayogikeun kaayaan sareng pangaturan anu paling handap. Polyquaternium-28 ningkatkeun daya tahan baseuh tina rambut sareng gaduh kinerja ingetan curl anu saé pikeun produk penataan.

  • Polyquaternium-39

    Polyquaternium-39

    Polyquaternium 39 mangrupikeun polimér cair anu cocog sareng surfaktan anionik sareng amfoterik. Nalika dianggo dina produk perawatan rambut upami nyumbang kana hérang sareng lemes, raos sutra. Éta bakal nyayogikeun nalika rambut parantos garing sareng bakal ngirangan statis. Éta nyayogikeun pelembab anu saé sareng nambihan stabilitas anu hadé pikeun busa anu langkung beunghar, produk anu beberesih.

  • Polyquaternium-47

    Polyquaternium-47

    Polyquaternium-47 mangrupikeun larutan cai tina terpolymer amphoteric anu diwangun ku asam akrilik, methacrylamidopropyl trimethyl ammonium klorida sareng métil acrylate. Éta cocog sareng seueur surfaktan anionik sareng amfoterik. Dina produk perawatan rambut, éta nawiskeun AC, detangling, baseuh ngirangan ketang saatos ngeringkeun kulit. Nyayogikeun pelembab anu hadé. Produk pembersih cair ngagaduhan beunghar, busa langkung kentel kalayan ningkat stabilitas. Ngandung natrium bénzoat salaku pengawet.

  • Polyquaternium-51

    Polyquaternium-51

    Polyquaternium-51 mangrupikeun kopolimer biokompatibel anu ngagaduhan struktur anu sami sareng bahan mémbran sél anu penting, fosfolipid. Ieu pelembab kulit anu saé, nyéépkeun lemes, lemes dina kulit sareng tiasa ngabantosan iritasi anu disababkeun ku sababaraha bahan anu henteu saé-saéna.