Polyquaternium-10

  • Polyquaternium-10

    Polyquaternium-10

    Polyquaternium-10 ngagaduhan kaayaan anu hadé, antistatik, kinerja, ngalereskeun rambut anu rusak, ngajantenkeun rambut lemes, lemes sareng fleksibel. Polyquaternium-10 mangrupikeun polimér kationik anu leyur cai cocog sareng sagala jinis surfaktan. Kalayan penampilan anu hadé tina kentel, antistatik, AC, pelembab, éta tiasa ngalereskeun rambut anu rusak, sareng ningkatkeun sisir sareng pelembab kana rambut, ogé ngirangan iritasi anu disababkeun ku surfaktan, ngalereskeun nyalindung diri kulit, masihan pelembab, pelincir sareng el .. .