dsdsg

produk

Polyquaternium-10

Pedaran pondok:


  • Ngaran Produk: Polyquaternium-10
  • Sinonim: PQ-10, Polyquaternium 10
  • Ngaran INCI: Polyquaternium-10
  • Henteu CAS. :: 68610-92-4
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Polyquaternium-10 ngagaduhan kaayaan anu hadé, antistatik, kinerja, ngalereskeun rambut anu rusak, ngajantenkeun rambut lemes, lemes sareng fleksibel.Polyquaternium-10 mangrupikeun polimér kationik anu leyur cai cocog sareng sagala jinis surfaktan. Kalayan penampilan anu hadé tina kandel, antistatik, AC, pelembab, éta tiasa ngalereskeun rambut anu rusak, sareng ningkatkeun sisir sareng pelembabna kana rambut, ogé ngirangan iritasi anu disababkeun ku surfaktan, ngalereskeun nyalindung diri kulit, masihan pelembab, pelincir sareng kulit lemes anu elegan.

    Parameter Téknis:

    YR-Polyquata 400

    Penampilan Bubuk Konéng
    pH (25 ℃, 2% Soln Cai.) 5.0 ~ 7.0
    Kaleungitan garing 6,0% maks.
    Viskositas (25 ℃, 2% Soln.) 300 ~ 500 cps
    Eusi Nitrogén 1,50 ~ 2,20%
    Abong ≤3,0%

    YR-Polyquata 3000

    Penampilan Bubuk Konéng
    pH (25 ℃, 1% Soln Cai.) 5.0 ~ 7.0
    Kaleungitan garing 6,0% maks.
    Viskositas (25 ℃, 1% Soln.) 1.000 ~ 2.500 cps
    Eusi Nitrogén 1,50 ~ 2,20%
    Abong ≤3,0%

    Aplikasi: 

    Polyquaternium-10 utami dianggo dina formulasi pikeun sampo 2 dina 1, Kondisioner sareng gél tata rambut, Ninggalkeun kondisioner Semprot rambut, obat kuat rambut, nyeuseuh awak, beberesih wajah Losyen kulit sareng krim. Nalika dianggo dina beberesih sareng produk perawatan kulit, Sareng Adhesion sareng pelembab anu pikaresepeun, Mikeun kulit perasaan anu lemes, beueus sareng marahmay, Ngirangan iritasi kana kulit anu disababkeun ku surfaktan.


  • Saméméhna: Keratin terhidrolisis
  • Teras: Polyquaternium-1

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami