dsdsg

Warta

  • New Type Polyquaternium-11 Grandly Launched

    Tipe Anyar Polyquaternium-11 Grandly Diluncurkeun

    Polyquaternium Tipe Anyar -11 Grandly Diluncurkeun Tradisi Polyquaternium-11 kalayan sakitar 20% eusi padet sareng beurat molekulna langkung luhur. Pikeun minuhan paménta pasar, kami ngenalkeun Polyquaternium-11 50%. Polyquaternium-11 nyaéta uyah amonium kuartér polimérik dibentuk ku réaksi diétil ...
    Maca deui
  • SPECIAL OFFER For DL-Panthenol Powder

    Nawaran KHUSUS Pikeun Bubuk DL-Panthenol

    Kami nawiskeun harga anu khusus pisan pikeun DL-Panthenol Powder USP Kelas salami Sep.01,2020 dugi ka Sep.30,2020. Anjeun bakal kéngingkeun tanggepan langsung kalayan rinci saatos anjeun ngirimkeun pamundut ka kami. DL-Panthenol mangrupikeun humectants anu hébat, sareng bentuk bubuk bodas, leyur dina cai, alkohol, propiléna glikol. DL-Panthen ...
    Maca deui
  • Y&R is running a new website www.yrchemspec.com

    Y&R ngajalankeun halaman wéb www.yrchemspec.com anyar

    Kusabab masalah Covid-19 sadunya, hal anu paling penting pikeun urang sadayana nyaéta 'Jaga Sosial Jauh, Tetep Aman sareng Sehat', cara bisnisna robih pisan, naon waé anu anjeun ngarepkeun parobihan sapertos kitu. Kanggo ngabantosan sadayana anu aya mitra sareng mitra potencial pikeun ngartos perusahaan urang, p ...
    Maca deui
  • Against pneumonia, we are on the move

    Ngalawan pneumonia, urang nuju gerak

    Dina awal taun 2020, nalika urang nuju kasurupan dina kabagjaan Péstival musim semi, Coronavirus nembus hirup urang. Jalma-jalma mimiti cicing di bumi, henteu didatangan, teu aya pésta. Kami ngan ukur tiasa damel di bumi, tapi kami berusaha pikeun ngungkulan sagala jinis tekanan biaya pikeun nyayogikeun nasabah kalayan kualitas ...
    Maca deui
  • Y&R Acrylates Copolymer is more popular in the USA and South America market

    Y&R Acrylates Copolymer langkung populér di pasar Amérika Serikat sareng Amérika Kidul

    Acrylates Copolymer mangrupikeun jinis Kandel sareng ngagantung agén anu utamina dianggo dina perawatan rambut sareng formulasi perawatan pribadi anu sanés. Parameter Téknis Konci: Penampilan Fisik @ 25 ℃ Milky, cairan bodas Bau @ 25 ℃ Karakteristik PH Nilai 4.0 ~ 7.0 Eusi Padet 28.0 ~ 32.0% Viskositas, ...
    Maca deui
  • Kojic Acid Dipalmitate(KAD) application in cosmetic product.

    Kojic Acid Dipalmitate (KAD) aplikasi dina produk kosmétik.

    Kojic Acid Dipalmitate (KAD) mangrupikeun turunan liposoluble tina asam kojic. Disebut ogé 2- palmitoyl methyl -5- palmitoyl - pyranone. Éta ngagaduhan kamampuan anu langkung ageung pikeun ngahambat pembentukan melanin tibatan asam kojic. Teu aya gugus hidroksil dina struktur molekulna, janten moal ngawangun beungkeut hidrogén sareng ...
    Maca deui