dsdsg

produk

Asam Kojic

Pedaran pondok:


  • Ngaran Produk: Asam Kojic
  • Ngaran INCI: Asam Kojic
  • No CAS.: 501-30-4
  • Formula Molekul: C6H6O4
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    Asam Kojickatelah 5- hydroxyl -2- hydroxymethyl -1 sareng 4- piranone. Mangrupikeun sanyawa organik asam lemah anu didamel ku férmentasi mikroorganisme. Asam trampérat halus nyaéta jarum bodas atanapi konéng sapertos kristal; gampang leyur dina cai, alkohol sareng aséton, rada leyur dina éter, étil asétat, kloroform sareng piridin, teu leyur dina bénzéna; rumus molekulna nyaéta C6H6O4, Beurat molekul142.1, Titik lebur153 ~ 156 ℃.

    Parameter Téknis konci

    Penampilan Kristal bodas atanapi bodas
    Assay ≥99.0%
    Titik lebur 152 ~ 156
    Kaleungitan garing ≤0,5%
    Résidu dina ignition ≤0.1%
    Logam beurat ≤3 ppm
    Beusi ≤10 ppm
    Arénis ≤1 ppm
    Klorida ≤50 ppm
    Alfatoxin Henteu tiasa dideteksi

    Aplikasi:

    Éta dilarapkeun dina bidang kosmétik. Dina kulit manusa, tirosin disintésis ku oksidasi rumit sareng polimérisasi radikal bébas oksigén dina katalisis tyrosinase, sareng akhirna melanin disintésis.Kojic Asam tiasa ngahambat sintésis tirosinase, janten tiasa kuat ngahambat pembentukan melanin kulit, sareng aman sareng henteu toksik, sareng moal ngahasilkeun leukoplakia, janten Kojicparantos ditambihan kana cai make-up, topéng, émulsi, krim kulit, sareng sacara efektif tiasa ngubaran bintik, bintik sepuh, pigménan, jarawat sareng kosmétik ngabodaskeun anu sanés.20ug / ml. Rupa-rupa tirosinase tiasa dihambat ku konsentrasi Asam Kojic 70 dugi ka 80% tina vitalitas disarankeun dina kosmétik, nambihan 0,2 dugi ka 1%. Asam Kojic mangrupikeun bahan baku pikeun ngahasilkeun maltol sareng étil maltol. Dina farmasi, Asam Kojic henteu ngagaduhan pangaruh mutagenik dina sél eukariotik, éta ogé tiasa ngaleungitkeun radikal bébas internal, ningkatkeun kakuatan sél bodas, sareng janten manpaat pikeun kaséhatan awak manusa. Kusabab éta, Asam Kojic parantos dianggo salaku bahan baku tina cephalosporins, sareng produk réngsé dianggo pikeun ngubaran panyakit sapertos nyeri sirah sareng nyeri huntu, sareng épék analgesik sareng anti radang sapuluh Ngabagi idéal. tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun péstisida biologis. Pupuk mikro mikro (cairan beureum jero), didamel tina 0,5 dugi ka 1% Asam Kojic, dilarapkeun kana sisikian sareng sayuran, naha éta konséntrasi rendah salaku pupuk foliar atanapi agén naékna tumuh pikeun aplikasi akar. Asam Kojic ogé tiasa dijantenkeun salaku réagen analisis beusi, sambetan spékt pilem, jst.


  • Saméméhna: Asid Kojic Dipalmitat
  • Teras: D -Panthenol

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali