Asam Kojic & Turunan

  • Kojic Acid

    Asam Kojic

    Asam Kojic katelah 5- hydroxyl -2- hydroxymethyl -1 sareng 4- piranone. Mangrupikeun sanyawa organik asam lemah anu didamel ku férmentasi mikroorganisme. Asam trampérat halus nyaéta jarum bodas atanapi konéng sapertos kristal; gampang leyur dina cai, alkohol sareng aséton, rada leyur dina éter, étil asétat, kloroform sareng piridin, teu leyur dina bénzéna; rumus molekul na nyaéta C6H6O4, beurat molekul142,1, Titik lebur153 ~ 156 ℃. Parameter Téknis Key Penampilan Bodas atanapi pareum kristal bodas Salaku ...
  • Kojic Acid Dipalmitate

    Asid Kojic Dipalmitat

    Kojic Acid Dipalmitate (KAD) mangrupikeun turunan anu dihasilkeun tina Asam Kojic. KAD ogé katelah Kojic Dipalmitate. Kojic Acid Dipalmitate mangrupikeun agén pemutih kulit anu populér. Sateuacan ngenalkeun Kojic Acid Dipalmitate. Asam Kojic difermentasi sareng dimurnikeun ku glukosa atanapi sukrosa dina tindakan koji. Mékanisme pemutih na nyaéta pikeun ngahambat kagiatan tyrosinase sareng kagiatan N-DHICA oxidaSe. Ogé éta tiasa ngahalangan polimérisasi dihydroxyindole. Kojic Acid mangrupikeun agén pemutih tunggal langka anu ngahambat ...