DL-Panthenol

  • DL -Panthenol Powder

    Bubuk DL -Panthenol

    DL-Panthenol mangrupikeun humectants anu hébat, sareng bentuk bubuk bodas, leyur dina cai, alkohol, propiléna glikol. DL-Panthenol ogé katelah Provitamin B5, anu ngagaduhan peran konci dina metabolisme perantara manusa. Kakurangan Vitamin B5 tiasa ngahasilkeun seueur gangguan dérmatologis. DL-Panthenol dilarapkeun dina ampir sadaya jinis olahan kosmetik. D-Panthenol paduli rambut, kulit sareng kuku. Dina kulit, DL-Panthenol mangrupikeun humectants anu nembus jero. DL-Panthenol tiasa ngarangsang tumuhna épitél sareng ngagaduhan hiji...
  • DL -Panthenol 50%

    DL -Panthenol 50%

    DL-Panthenol 50% mangrupikeun humectants anu hébat, éta henteu warna pikeun cairan kentel konéng, leyur dina cai, alkohol, propiléna glikol. DL-Panthenol ogé katelah Provitamin B5, anu ngagaduhan peran konci dina metabolisme perantara manusa. Vitamin B5 tiasa nyababkeun seueur gangguan dérmatologis. DL-Panthenol dilarapkeun dina ampir sadaya jinis olahan kosmetik. D-Panthenol paduli rambut, kulit sareng kuku. Dina kulit, DL-Panthenol mangrupikeun humectants anu nembus jero. DL-Panthenol tiasa ngarangsang Gro anu ...
  • DL -Panthenol 75%

    DL -Panthenol 75%

    DL-Panthenol 75% mangrupikeun humectants anu saé, éta mangrupakeun cairan kentel konéng anu teu warna, leyur dina cai, alkohol, propiléna glikol. DL-Panthenol ogé katelah Provitamin B5, anu ngagaduhan peran konci dina metabolisme perantara manusa. Vitamin B5 tiasa nyababkeun seueur gangguan dérmatologis. DL-Panthenol dilarapkeun dina ampir sadaya jinis olahan kosmetik. D-Panthenol paduli rambut, kulit sareng kuku. Dina kulit, DL-Panthenol mangrupikeun humectants anu nembus jero. DL-Panthenol tiasa ngarangsang Gro anu ...