dsdsg

produk

Bubuk DL -Panthenol

Pedaran pondok:


  • Ngaran Produk: DL-Panthenol
  • Ngaran INCI: Panthenol
  • Sinonim: DL Panthenol, Provitamin B5, Panthenol, bentuk DL
  • No CAS.: 16485-10-2
  • Formula Molekul: C9H19NO4
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    DL-Panthenol mangrupikeun humectants anu saé, kalayan bentuk bubuk bodas, leyur dina cai, alkohol, propiléna glikol.DL-Panthenol ogé katelah Provitamin B5, anu ngagaduhan peran konci dina metabolisme panganteur manusa. Kurangna Vitamin B5 tiasa nyababkeun seueur gangguan dérmatologis. DL-Panthenol dilarapkeun dina ampir sadaya jinis olahan kosmetik. D-Panthenol paduli rambut, kulit sareng kuku. Dina kulit, DL -Panthenol mangrupikeun humectants jero penetrative. DL-Panthenol tiasa ngarangsang tumuhna épitél sareng ngagaduhan pangaruh antiphlogistic pikeun ngamajukeun penyembuhan luka. Dina buuk, DL-Panthenol tiasa ngajaga kalembaban kalayan panjang sareng nyegah karusakan rambut. DL-Panthenol ogé tiasa kentel rambut sareng ningkatkeun hérang sareng herang. Dina perawatan kuku, DL-Panthenol tiasa ningkatkeun hidrasi sareng masihan kalenturan. Éta sering dianggo dina produk perawatan kulit sareng rambut anu pangsaéna, éta ditambih dina seueur kondisioner, krim, sareng losion. Éta tiasa dianggo pikeun ngubaran peradangan dina kulit, ngirangan warna beureum sareng nambihan sipat pelembab kana krim, losion, rambut sareng produk perawatan kulit.

    Parameter Téknis konci:

    Idéntifikasi A Nyerep Infrabeureum
    Idéntifikasi B Warna biru jero berkembang
    Idéntifikasi C Warna beureum semu anu jero na berkembang
    Penampilan Nya bubuk bodas dibubarkeun
    Assay 99.0% ~ 102.0%
    Rotasikeun Husus -0.05°~ + 0,05°
    Lebur Lebur 64.5 ℃ ~ 68.5 ℃
    Karugian dina Ngeringan Henteu langkung ti 0,5%
    Aminopropanol Henteu langkung ti 0,1%
    Logam beurat Henteu langkung ti 10 ppm
    Redidue on ignition Henteu langkung ti 0,1%

    Aplikasi:

    Humectant / Emollient / Mositurizer / Kandelna langkung kandel

    Mangpaat Panthenol

    1. Ngalereskeun sareng nguatkeun rambut anu rusak, kentel rambut, ngirangan tungtung pamisah sareng ningkatkeun kakuatan tarik tina rambut
    2. Ngarangsang penyembuhan tatu. Sinergi sareng séng oksida diklaim.
    3. Ningkatkeun perbaikan panghalang kulit sareng ngirangan peradangan saatos natrium lauryl sulphate-diakibatkeun iritasi.
    4. Aktivitas anti radang. Tiasa ningkatkeun faktor perlindungan matahari (SPF).
    5. Panthenol ngarangsang sumebarna fibroblasts dermal sareng tiasa ngagancangkeun elehan sél.
    6. Boga kauntungan anti sepuh. Sinergis sareng niacinamide (Vitamin B-3) diklaim.
    7. Éta pelembab anu nembus. Tiasa nembus sareng ngahidrasi kuku sareng rambut.
    8. Ngajaga biwir ngalawan herpes anu diinduksi ku surya.


  • Saméméhna: Carbomer 941
  • Teras: Carbomer 980

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami