dsdsg

produk

D -Panthenol

Pedaran pondok:


  • Ngaran Produk: D-Panthenol
  • Ngaran INCI: Panthenol
  • Sinonim: Panthenol, Dexpanthenol
  • No CAS.: 81-13-0
  • Formula Molekul: C9H19NO4
  • Detil Produk

    FAQ

    Tanda Produk

    D-Panthenol mangrupikeun turunan cair kentel tina asam pantotenat sareng parantos dikembangkeun khusus kanggo aplikasi topikal. Kacida leyur dina cai, gampang leyur dina alkohol, leyur dina gliserol, rada leyur dina éter, leyur dina minyak nabati, minyak mineral sareng lemak.
    Parameter Téknis konci:

    Idéntifikasi A Luyu sareng USP
    Idéntifikasi B Luyu sareng USP
    Idéntifikasi C Luyu sareng USP
    Penampilan Cairan henteu warnaan, Viscous sareng jelas
    Assay (Dasar Anhidrat) 98.0% ~ 102.0%
    Rotasi Optik Husus +29°~ + 31.5°
    Wates Aminopropanol Henteu langkung ti 1,0%
    Cicing dina ignition Henteu langkung ti 0,1%
    Indéks réfraktif (20 ℃) 1,495 ~ 1,502
    Logam beurat Henteu langkung ti 20 ppm

     

    Aplikasi:

    D-PANTHENOL mangrupikeun turunan cairan kentel tina asam pantoténat sareng parantos dikembangkeun khusus kanggo aplikasi topikal, éta bentuk alkohol gampang ditembus kana kulit, rambut sareng kuku ramo .. D-PANTHENOL dianggap bahan multi-aktif pikeun kosmétik berkat na sipat fisio-kimia dina:

    * Nembus lumayan jero kana kulit

    * Ngariung cai sareng / atanapi ingetan cai

    * Dirobih janten asam pantotenat dina kulit sareng rambut saatos administrasi topikal nyiptakeun kagiatan pro-vitamin B5.

    D-PANTHENOL bisa dianggap bahan kosmetik idéal anu tiasa ningkatkeun perawatan kulit sareng rambut ogé ngajagaan tina setrés lingkungan. Kalakuan kosmétik D-PANTHENOL dumasarkeun kana papanggihan ieu:

    * Perbaikan kagiatan mitosis (regenerasi sél)

    * Akselerasi épitél sareng granulasi saatos kabeuleum, borok éksim, radioterapi sareng operasi plastik.

    * Ngaronjatkeun gejala peradangan.

    * Nguatkeun akar rambut sareng poros rambut.

    * Perlindungan ngalawan amonia ngahasilkeun ruam serbet.


  • Saméméhna: Asam Kojic
  • Teras: Carbomer 941

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami