dsdsg

produk

Béta-Nicotinamide Mononucleotide (NMN)

Pedaran pondok:

Béta-Nicotinamide mononucleotide ("NMN", "NAMN", sareng "β-NMN") mangrupikeun intiotida anu diturunkeun tina ribose sareng nikotinamide. Sapertos ribotida nikotinamida, NMN mangrupikeun turunan niacin, sareng manusa ngagaduhan énzim anu tiasa nganggo NMN pikeun ngahasilkeun dinotéotida adénin nikotinamid (NADH).


  • Ngaran Produk: Béta-Nicotinamide Mononucleotide (NMN)
  • Ngaran INCI: Béta-Nicotinamide Mononucleotide (NMN)
  • Sinonim: β-NMN; β-Nicotinamide ribose monofosfat
  • No CAS.: 1094-61-7
  • Formula Molekul: C11H16N2O8P
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Béta-Nicotinamide mononucleotide ("NMN", "NAMN", sareng "β-NMN") mangrupikeun intiotida anu diturunkeun tina ribose sareng nikotinamide. Sapertos ribotida nikotinamida, NMN mangrupikeun turunan niacin, sareng manusa ngagaduhan énzim anu tiasa nganggo NMN pikeun ngahasilkeun dinotéotida adénin nikotinamid (NADH).

    Parameter Téknis konci:

    Penampilan Bodas dugi ka bubuk konéng
    NMN Kasucian ku HPLC 98% mnt
    Kandungan cai (KF) ≤5%
    Pangleyur sésa

    EtOH ≤ 2,0%

    Eusi natrium 1,0%
    Pb ≤0.5ppm
    Hg ≤0.5ppm
    Cd ≤0.5ppm
    Jumlah itungan mikroba ≤750cfu / g
    E.coli ≤ 3MPN / g

     

    Fungsi:

    Nicotinamide mononucleotide (NMN) dina sél manusa ngagaduhan peranan anu penting dina ngahasilkeun énergi, éta kalebet kana intradélular NAD (nikotinamid adénine dinucleotide, sél énergi sél koénzim penting) sintésis, dianggo dina anti sepuh, gula getih murag sareng produk perawatan kaséhatan anu sanés.

    Hbf22d0ca7ee545db94ff6b6a1efa66e13.jpg_.webp

     

    Aplikasi:

    1. Bahan baku kosmetik:

    NMN sorangan mangrupikeun zat dina awak sél, sareng kaamanan na salaku ubar atanapi produk perawatan kaséhatan tinggi, sareng NMN mangrupikeun molekul monomer, pangaruh anti sepuh atra, janten tiasa dianggo dina bahan baku kosmetik.

    2. Produk perawatan kaséhatan:

    Niacinamide mononucleotide (NMN) tiasa disiapkeun ku fermentasi kapang, sintésis kimia atanapi katalisis énzimatik in vitro. Éta seueur dianggo dina industri perawatan kaséhatan.


  • Saméméhna: Béta-Arbutin
  • Teras: Asam L-Ascorbic 2-Glucoside

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami