dsdsg

Tentang Kami

Tinjauan Perusahaan

Tianjin YR Chemspec Technology Co., Ltd.

Y & R, didaptarkeun di Tianjin Free Trade Zone (FTZ), perusahaan diayakeun deui ti Kingchem International Ltd anu mimiti diadegkeun dina 2012.

Kami ngiringan produksi sareng ngadistribusikaeun portopolio rupa-rupa khusus, bahan baku, bahan tambahan, panengah sareng pelarut pikeun kosmétik / perawatan pribadi global, farmasi, tuangeun, H&I sareng industri Hi-Tech anu sanés.

Kami teras-terasan didamel di pabrik anu canggih, ngadistribusikaeun, sumber produk kualitas luhur, nyayogikeun réspon sareng jasa 7 * 24hrs.

Misi kami nyaéta ngabantosan sadayana mitra kami pikeun kéngingkeun produk anu luar biasa pikeun dianggo dina formulasiana, sareng ngajamin sadayana bahan / bahan baku aman, séhat, stabil nyayogikeun harga anu kompetitif sareng jasa tepat waktu.

Transparansi, Percaya, Babagi, Kolaborasi mangrupikeun cara kerja anu stabil sareng mitra global urang, urang teras-terasan milarian 'Mutural Trust & Sharing, Mutual Cooperation & Manfaat', sareng kami ngalakukeun upaya pikeun nganteurkeun produk anu luar biasa, jasa ka mitra kami.

Y & R sanés ngan ukur suplai bahan / bahan baku, kami mitra satia anjeun. Kami henteu ngan ukur nganteurkeun produk, tapi ku reputasi, janji, jasa, nilai tambah. Pikeun ngabantosan mitra kami ngahémat pamayaran dina biaya, waktos sareng ngirangan résiko pikeun nganggap panyadia anyar, urang ogé tiasa nyayogikeun jasa produk rangkep atanapi jasa sumber.

Ngembangkeun sababaraha taun ka pengker, Y & R janten salah sahiji sumber anu dipercaya di dunya pikeun sababaraha bahan sareng bahan baku kimia. Kami fokus kana pembuatan sareng nyayogikeun Vitamin, Polimér PVP sareng pangleyur / panengah dumasar Pyrrolidone, Polyquaterniums, PVM / MA Copolymers, Acrylates Copolymers, Kojic Acid, Kojic Acid dipalmite sareng sajabana. Anu diulas / panas nyayogikeun produk kalebet DL-Panthenol, D-Panthenol, Biotin, PVP K30, PVP K90, PVP / VA 64,
N-Octyl-2-Pyrrolidone, Polyquaternium-10, Polyquaternium-11, Acrylates Copolymers, Kojic Acid, Kojic Acid Dipalmite jeung sajabana. Jaringan pasar urang ayeuna nuju ngalegaan ka N / S America, Eropa, Oceania, Afrika, Asia Tenggara, Wétan Tengah, Afrika sareng sadunya.

Y & R sok komitmen pikeun nerapkeun stratégi pamekaran anu tiasa diasupan, fokus kana harmoni manusa sareng alam pikeun narékahan pikeun nyiptakeun cara berkembang anu beradab.