YRTP-1
YRTP-2
YRTP-2

produk

langkung >>

tentang Kami

fasdsg

Y & R, didaptarkeun di Tianjin Free Trade Zone (FTZ), perusahaan diayakeun deui ti Kingchem International Ltd anu mimiti diadegkeun dina 2012. Kami ngiringan produksi sareng ngadistribusikaeun portopolio jembar khusus, bahan baku, aditif , panengah sareng pelarut pikeun kosmétik / perawatan pribadi global, farmasi, kadaharan, H & I sareng industri Hi-Tech anu sanés.

langkung >>

aplikasi

  • demo01 50+

    Ukuran Perusahaan

  • demo02 2012

    Mimiti Didirikeun

  • demo03 7 * 24H

    Tanggapan sareng Palayanan

  • demo05 60+

    Nagara jasa

wartos

Y & R, didaptarkeun di Zona Perdagangan Bebas Tianjin ...

Perusahaan parantos diatur deui ti Kingchem International Ltd anu mimiti diadegkeun dina 2012.

Asam Hyaluronic dina awak anjeun

Asam Hyaluronic mangrupikeun molekul anu resep kaajaiban cai alam anu ngahidrat sistem sareng kamampuan nyerep dugi ka 1000 kali beurat na dina cai. Mangpaat anu dicandak tina nyandak atanapi nganggo HA lumayan unik pikeun masing-masing individu sareng tiasa dipendakan dina saluruh awak kalebet kulit, sendi ...
langkung >>

Ascorbyl Tetraisopalmitate —— Gancang ...

Hatur nuhun kana kaputusan pelanggan pikeun 0rder 100kg Ascorbyl Tetraisopalmitate dina waktos anu singget. Aplikasi Ascorbyl Tetraisopalmitate: * * Perlindungan karusakan matahari * * Perbaikan karusakan matahari * * Antioksidan * * Pelembab sareng ...
langkung >>